Tarieven

Voor u is het belangrijk dat u goed wordt geholpen. Wij werken zowel op uurtarief als op basis van gefinancierde rechtsbijstand (voorheen ook wel bekend als een advocaat van onvermogen).

Voor elke zaak is ons eerste controlepunt of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand? Zo ja, dan zult u zonder problemen op die basis worden bijgestaan, waarbij u erop kunt vertrouwen dat de inzet en betrokkenheid van ons op geen enkele wijze afdoet aan die zaken die wij op betalende basis vertegenwoordigen.

Mocht u niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand doordat uw vermogen te hoog is (voor inkomensgrenzen en tabellen zie http://www.rvr.org/) of indien uw zaak niet valt binnen de regels van gefinancierde rechtshulp (zo worden zakelijke aangelegenheden worden doorgaans niet gefinancierd door de overheid), dan hanteren wij een zeer concurrerend uurtarief. In dat geval zullen onze nota’s voorzien zijn van een uiterst zorgvuldig opgestelde urenspecificatie, zodat u te allen tijde kunt inzien waaraan de tijd in uw zaak is besteed.

Wanneer u vragen heeft of informatie wenst over onze tarieven of over gefinancierde rechtsbijstand, dan kunt u contact opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden en hier voor de kantoorklachtenregeling.