Tarieven

Voor u is het belangrijk dat u goed wordt geholpen. Mr. Oomes werkt zowel op uurtarief als op basis van gefinancierde rechtsbijstand (voorheen ook wel bekend als een advocaat van onvermogen).

Voor elke zaak is het eerste controlepunt of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand? Zo ja, dan zult u zonder problemen op die basis worden bijgestaan, waarbij u erop kunt vertrouwen dat de inzet en betrokkenheid van mij op geen enkele wijze afdoet aan die zaken die ik op betalende basis vertegenwoordig.

Mocht u niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand doordat uw vermogen te hoog is (voor inkomensgrenzen en tabellen zie http://www.rvr.org/) of indien uw zaak niet valt binnen de regels van gefinancierde rechtshulp (zo worden zakelijke aangelegenheden worden doorgaans niet gefinancierd door de overheid), dan hanteert het kantoor een zeer concurrerend uurtarief. In dat geval zullen de nota’s voorzien zijn van een uiterst zorgvuldig opgestelde urenspecificatie, zodat u te allen tijde kunt inzien waaraan de tijd in uw zaak is besteed.

Wanneer u vragen heeft of informatie wenst over onze tarieven of over gefinancierde rechtsbijstand, dan kunt u contact opnemen. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Klik hier voor mijn algemene voorwaarden en hier voor de kantoorklachtenregeling.